ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Προς τους Υπεύθυνους για την Δημόσια Υγεία

Αυτή η επιστολή θα μπορούσε άνετα να επιδοθεί στους εγχώριους Υπεύθυνους, αν και συντάχθηκε από Καναδούς επιστήμονες υγείας.

Ύστερα από μήνες φόβου, παραπληροφόρησης, αποκλεισμού, εντολών, και απώλειας εμπιστοσύνης, οι Καναδοί αρχίζουν να αφυπνίζονται και να δυσπιστούν:

Τι έχετε κάνει!

Έχετε πείσει (και συνεχίζετε να προσπαθείτε να πείσετε) το κοινό ότι βρισκόμαστε εν μέσω μιας μεγάλης υγειονομικής κρίσης – και, έτσι, οδηγήσατε την χώρα μας στο χάος. Εν τω μεταξύ, η γενική θνησιμότητα στον Καναδά είναι σύμφωνη με τις τάσεις των τελευταίων ετών και δεν υποδηλώνει καμιά τέτοια κρίση. Έχετε ενσταλάξει τον φόβο στο ευρύ κοινό για τον COVID-19, δημοσιεύοντας απαράδεκτα δεδομένα (όπως καθημερινά περιστατικά και αριθμούς νοσηλευομένων στις ΜΕΘ), χωρίς να βάζετε αυτά τα δεδομένα στο σωστό τους πλαίσιο. Πόσο σοβαρά είναι αυτά τα «κρούσματα»; Πόσοι είναι ασυμπτωματικοί; Ποιοι ήταν οι αντίστοιχοι αριθμοί κρουσμάτων τα προηγούμενα χρόνια για άλλες ασθένειες όπως η γρίπη; Πώς συγκρίνεται η τωρινή πληρότητα των ΜΕΘ με την πληρότητα τα προηγούμενα χρόνια;

Παραπλανάτε το κοινό και μας προετοιμάζετε για αδικαιολόγητους μελλοντικούς περιορισμούς.

Τι έχετε κάνει!

Δεν είστε διαφανείς σχετικά με τα ευνοϊκά ποσοστά επιβίωσης από τον COVID. Αντ ‘αυτού, μας πείσατε ότι το θετικό αποτέλεσμα του τεστ ισοδυναμεί με θανατική ποινή, ενώ στην πραγματικότητα ο ιός επηρεάζει κατά κανόνα τους ηλικιωμένους και εκείνους που έχουν συγκεκριμένες ευπάθειες.

Ο COVID-19 παραμένει σχετικά ακίνδυνος για την πλειονότητα του πληθυσμού.

Τι έχετε κάνει!

Έχετε αυξήσει τους αριθμούς των κρουσμάτων βασιζόμενοι στο PCR τεστ, το οποίο θεωρείται ακατάλληλο, ως διαγνωστικό εργαλείο, από τον ίδιο τον εφευρέτη του, και είναι γνωστό ότι αποδίδει πάρα πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα με τον τρόπο (στους κύκλους) που έχει χρησιμοποιηθεί. Κι ενώ ο ΠΟΥ ανακοίνωσε, στις 25 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, ότι «η ευρεία εξέταση ασυμπτωματικών ατόμων δεν είναι συνιστώμενη στρατηγική», εσείς επιμένετε να αυξάνετε τους αριθμούς των κρουσμάτων με μαζικές δοκιμές σε υγιή, ασυμπτωματικά άτομα. Έχετε κάνει τους Καναδούς να φοβούνται παράλογα ο ένας τον άλλον, πείθοντάς μας ότι η ασυμπτωματική μετάδοση είναι ο παράγοντας μόλυνσης, ενώ πολλαπλές μελέτες καταδεικνύουν ότι αυτό είναι ψευδές. Ωστόσο, αποτυγχάνετε να ενημερώσετε το κοινό σχετικά με τις αναθεωρήσεις των επιστημόνων.

Τι έχετε κάνει!

Αναγκάσατε έναν ολόκληρο πληθυσμό να φορά μάσκες, παρά το γεγονός ότι η ικανότητά τους να εμποδίζουν τη μετάδοση του COVID-19 αμφισβητήθηκε σοβαρά από τις πρόσφατες συστηματικές ανασκοπήσεις της ιατρικής βιβλιογραφίας. Αυτό παρατηρείται επίσης εύκολα, αν συγκρίνετε περιοχές με και χωρίς εντολές μάσκας. Οι μάσκες από ύφασμα και οι περισσότερες μάσκες μαζικής παραγωγής δεν έχουν εγκριθεί ως ιατρικές συσκευές, και ο πραγματικός σκοπός τους φαίνεται να είναι η πρόκληση αυξημένης δημόσιας ανησυχίας, η απομόνωση όσων τις φορούν, και η οπτική απόδειξη συμμόρφωσης στις αβάσιμες υπαγορεύσεις των “δικτατόρων” της δημόσιας υγείας.

Αυτή η ύπουλη μορφή ψυχολογικού ελέγχου έχει αμέτρητες υγειονομικές, κοινωνικές, και ψυχολογικές συνέπειες, ειδικά για τα παιδιά, τις οποίες δεν αναγνωρίζετε.

Τι έχετε κάνει!

Χρησιμοποιήσατε τα λοκντάουν ως “βαριοπούλα” για να μειώσετε τα κρούσματα του COVID, ενώ παραμελήσατε την παράπλευρη ζημιά που προέκυψε από την απώλεια των αναγκαίων για την διαβίωση, από την παύση των επεμβάσεων σε καρκινοπαθείς και σε χρήζοντες μεταμόσχευσης, καθώς και από την εκτίναξη της κατάθλιψης, της χρήσης ναρκωτικών, και των αυτοκτονιών. Αποτύχατε να ακολουθήσετε μια ολιστική προσέγγιση και η «θεραπεία» σας αποδεικνύεται πολύ χειρότερη από την ίδια την ασθένεια. Υπάρχουν πολλαπλές μελέτες που καταδεικνύουν την αναποτελεσματικότητα των λοκντάουν, η οποία γίνεται εύκολα αντιληπτή με μια απλή σύγκριση των περιοχών που “κλειδώθηκαν” με εκείνες που δεν “κλειδώθηκαν”. Μας καταστρέφετε, αποτυγχάνοντας να κατανοήσετε την εξέλιξη της γνώσης. Μαθαίνουμε από τα λάθη. Η ηθική επιτάσσει να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Χωρίς αυτήν την παραδοχή, βοηθάμε την άγνοια ν’ ανθίσει.

Τι έχετε κάνει!

Επικαλεστήκατε τις προβλέψεις υπολογιστικών μοντέλων για να δικαιολογήσετε το λοκντάουν, και σπεύσατε να το προβάλετε ως επιτυχές, όταν οι προβλέψεις αυτές δεν υλοποιήθηκαν. Αυτό δεν είναι απόδειξη. Αυτό είναι χειραγώγηση. Τα υπολογιστικά μοντέλα παρείχαν πάρα πολλές ανόητες προβλέψεις και θα έπρεπε να τα αγνοήσετε. Ύστερα από τόσες δεκαετίες βελτίωσης αυτών των μοντέλων, δεν μπορούμε ακόμα να προβλέψουμε καν με ακρίβεια τον καιρό, ούτε μια μέρα νωρίτερα. Ωστόσο, εσείς παρουσιάσατε ως ακριβείς τις προβλέψεις (σε βάθος μερικών μηνών) των μοντέλων που χρησιμοποιήθηκαν για τον COVID.

Τι έχετε κάνει!

Δεν προσκομίσατε καμία ισχυρή επιστημονική απόδειξη ότι οποιοδήποτε από τα μέτρα που έχετε επιβάλει στο κοινό είναι είτε απαραίτητο είτε αποτελεσματικό. Αγνοήσατε ένα σύνολο επιστημονικής βιβλιογραφίας που δεν υποστηρίζει τα μέτρα σας, και αρνηθήκατε να συνεργαστείτε με ειδικούς που εξέφρασαν ανησυχίες ή αξιολόγησαν τα ίδια στοιχεία με τρόπο που δεν ευθυγραμμίζεται με τις απόψεις σας.

Δεν επιτρέψατε δημόσια επιστημονική συζήτηση γι’ αυτά τα ζητήματα, επιλέγοντας μάλλον να αγνοήσετε, να λογοκρίνετε, ή να κηλιδώσετε αυτούς που είναι αρκετά γενναία για να τα φέρουν ενώπιον του κοινού.

Τι έχετε κάνει!

Αγνοήσατε τα πρωτόκολλα πρώιμης θεραπείας για ασφαλείς, αποτελεσματικές, και φθηνές θεραπείες του COVID-19 με την χρήση συνδυασμένων φαρμάκων, παρά τα πολλά στοιχεία τόσο από γιατρούς πρώτης γραμμής όσο και από την μετα-ανάλυση της ιατρικής βιβλιογραφίας, με δημοσιευμένες σε όλο τον κόσμο μελέτες που δείχνουν την αποτελεσματικότητά τους. Αντ’ αυτού, έχετε πείσει τους πολίτες ότι ο COVID-19 ισοδυναμεί με θανατική ποινή και ότι μόνο ο εμβολιασμός, ή πιο σωστά οι διαταγές για εμβολιασμό, θα μας σώσουν. Αποκρύψατε σημαντικές πληροφορίες από το κοινό και τους γιατρούς της πρώτης γραμμής, και το πιο σοκαριστικό είναι ότι εκφοβίσατε, δαιμονοποιήσατε, και απειλήσατε, με απώλεια των αδειών τους, γιατρούς που είχαν το θάρρος να συνταγογραφήσουν σωτήριες θεραπείες για τους ασθενείς τους. Τι σπατάλη ζωών!

Τι έχετε κάνει!

Τώρα προωθείτε αδίστακτα, στον γενικό πληθυσμό, ως «ασφαλή» τα πειραματικά εμβόλια. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, όπως φαίνεται από τους σχεδόν 14.000 θανάτους που αναφέρθηκαν στο αμερικανικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων (VAERS). Από τον Δεκέμβριο του 2020 , ο αριθμός των αναφερόμενων θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο Covid είναι ήδη μιάμιση φορά μεγαλύτερος από τον αριθμό των θανάτων που σχετίζονται με όλα τα άλλα εμβόλια, αθροιστικά από την εφαρμογή του συστήματος το 1990. Επιπλέον, υπάρχει έλλειψη μακροπρόθεσμων δεδομένων ασφάλειας. Αυτές οι γενετικές θεραπείες έλαβαν μόνο προσωρινή έγκριση έκτακτης ανάγκης και δεν έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ίδιου τύπου με αυτόν των πλήρως εγκεκριμένων σκευασμάτων.

Δεν παρέχετε στο κοινό τις πληροφορίες που του χρειάζονται, ώστε να δώσει συγκατάθεση κατόπιν ενημέρωσης.

Τι έχετε κάνει!

Αναγκάσατε τους οικογενειακούς γιατρούς και τους γιατρούς έκτακτης ανάγκης να παραβούν τον Ιπποκράτειο όρκο τους, που υπαγορεύει ως πρώτο καθήκον τους το «να μην κάνουν κακό» στους ασθενείς τους. Καταστρέψατε την επιστήμη γύρω από τον COVID και την αντικαταστήσατε με αβάσιμες υποδείξεις συμπεριφοράς. Διαχωρίσατε πολίτη από πολίτη, γονέα από παιδί, αδελφό από αδελφή. Συνολικά, συμμετείχατε στην καταστροφή μιας χώρας που κάποτε ήταν ευημερούσα, ισχυρή, και ελεύθερη.

Τι πρέπει να κάνετε!

Παραδεχτείτε δημοσίως ότι οι υποδείξεις και οι εντολές σας είναι επιβλαβείς και αβάσιμες. Αποσύρατε αμέσως όλες αυτές τις υποδείξεις και τις εντολές σας. Ακυρώστε την (άμεση ή έμμεση) υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Ζητήστε συγγνώμη από τους Καναδούς και παραιτηθείτε.

Anton de Ruiter, PhD
Jan Vrbik, PhD
John Zwaagstra, PhD
Claudia Chaufan, MD, PhD
Maximilian Forte, PhD
Denis Rancourt, PhD
Angela Durante, PhD
Valentina Capurri, PhD
Alexander Andree, PhD
Janice Fiamengo, PhD
Laurent Leduc, PhD
Jens Zimmermann, PhD

%d bloggers like this: